Alles over
Midea

Slimme energieopslag voor een duurzame toekomst

Ontdek de wereld van Midea, waar innovatie en betrouwbaarheid samenkomen in een scala aan geavanceerde huishoudelijke oplossingen. Van krachtige thuisbatterijen tot efficiënte warmtepompen en verfrissende airconditioningsystemen, Midea staat synoniem voor vooruitgang en duurzaamheid in huis. Met een gepassioneerde R&D-afdeling van meer dan 15.000 toegewijde professionals, blijven we grenzen verleggen om jou het meest innovatieve energiebeheersysteem te bieden, zodat jouw huis altijd klaar is voor de toekomst. Kies Midea en maak elke dag een stap richting een slimmer, groener en comfortabeler huis met onze geavanceerde thuisbatterijen.

Als je kiest voor onbalansbesturing met Frank Energie, kies je voor maximale efficiëntie. Samen handelen we op de onbalansmarkt met jouw batterij, waardoor we een optimaal hoog rendement behalen en de terugverdientijd verkorten tot slechts 4 jaar.

Optimaliseer het energieverbruik met AI-gestuurde laadtechnologie! Onze oplossing kiest automatisch de voordeligste momenten om jouw batterij op te laden, op basis van jouw dynamisch contract.

Het AI-gestuurd Energie Management Systeem (EMS) optimaliseert energiegebruik in huis door energieverbruik te analyseren en te reguleren. Het stuurt apparaten aan op basis van energieprijzen en verbruikspatronen, bespaart kosten en verhoogt efficiëntie.

Onze Thuisbatterijen bieden betrouwbare energieopslag met de hoogste DEKRA-certificering in Europa, inclusief 10 jaar garantie. Kies voor duurzaamheid zonder compromis.

Installatie bedrijven die met producten van Midea werken worden door ons opgeleid en getraind. Samen zorgen wij voor de juiste support.

Midea Thuisbatterij 3 fase

Midea Thuisbatterij 1 fase

EMS Systeem

Bel mij terug. Ontvang meer informatie over onze producten

Download hier de datasheets

Voordelen van MHelios by Midea

Fortune 2023 Global 500
# 0
2023 Forbes Global 2000
# 0
Merkfinanciering 2022 Top 100 meest wardevolle technologiemerken
# 0
Landen en regio's actief
0 +
S&P/Moody's/Fitch Kredietbeoordelingen
A/A 3 /A
Medewerkers
# 100000 +
R&D-centra in 12 landen over de hele wereld
0
Productiecentra in 14 landen over de hele wereld
0

Installatie mogelijkheden

Smart Home App

Met de Smarthome App krijg je een compleet beeld van je energieverbruik en de status van je apparaten. Dankzij de AI-gestuurde ems leert de app van jouw energieverbruik en helpt deze je om efficiënter met energie om te gaan. Met een dynamisch energiecontract kun je bovendien slim handelen op het energienet. De app koopt via ai op de meest voordelige momenten energie zodat je deze later kunt gebruiken. Daarnaast biedt de Smarthome App de mogelijkheid om al je Midea-apparaten eenvoudig te bedienen, ongeacht of je thuis bent of onderweg. De beste keuzen voor de mensen die hebben geïnvesteerd in een PV-systeem en niet willen betalen voor het terug leveren van hun opgewekte energie.

Frank Energie *coming soon*

Met Frank Energie verdien en bespaar je op je energiecontract door je batterijen te laten handelen op de onbalansmarkt. Deze automatische aansturing door Frank Energie levert goede resultaten op en zorgt voor een kortere terugverdientijd van wel 4 tot 7 jaar. Dit is voordelig voor je portemonnee en het klimaat, en helpt de onbalans op het stroomnet te verkleinen. Momenteel zijn we met Frank Energie in de laatste testfase en verwachten we binnenkort live te gaan.

Q energy

Q Energy

De QEnergy™ App koppelt eenvoudig aan verschillende merken warmtepompen, zon-PV en EV-opladers, zodat je alle prestaties op één plek kunt volgen. Laad je batterijen door middel van AI tijdens goedkope uren en gebruikt opgeslagen energie tijdens dure uren via een dynamisch contract van Tibber. Bespaar en verdien door vraag buiten piekperioden te verschuiven.

Vind een installateur bij jou in de buurt

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare installateur te vinden voor de installatie van jouw thuisbatterij. Daarom helpen we je graag verder door je in contact te brengen met een van de bij ons aangesloten installateurs. Vul je gegevens in, en wij verbinden je met een ervaren professional bij jou in de buurt. Zo kun je snel en gemakkelijk genieten van de voordelen van een thuisbatterij.

Particulier - Installateur zoeken

Waar kan je ons van kennen?

Q energy

Veelgestelde vragen

Het is altijd mogelijk om een Midea-installatie te installeren op een bestaande PV-installatie. Wel dien je altijd de bestaande omvormer te vervangen door een hybride omvormer van Midea. Indien er gebruik is gemaakt van optimizers of micro-omvormers, dien je hier een “smart meter” te plaatsen zodat altijd de juiste data voor de smart-app wordt gestuurd.

Het systeem heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het tegen vocht en spatwater kan. Als je het systeem buiten plaatst, dien je dit wel onder een overkapping te doen.

Het systeem heeft een optimale werking tussen de -20°C en 55°C. Dit komt doordat het systeem standaard is uitgerust met een verwarmingselement dat automatisch wordt geactiveerd op het moment dat het kouder wordt en de optimale werking in gevaar komt.

Het systeem wordt geleverd met een standaard garantie van 10 jaar of 10.000 cycli. Daarbij is de verwachte levensduur 20 jaar.

Voor vragen kun je terecht bij ons supportteam, te bereiken via 085-8001211. Ook geven wij meerdere keren per jaar installatie trainingen zodat je helemaal op de hoogte bent.

Door in te loggen via goM2solar op het web kun je jouw geplaatste systemen inzien. Ook kun je hier zien of er eventuele storingen zijn en wordt er een suggestie gegeven hoe dit op te lossen.

Door het modulaire ontwerp kun je het systeem op elk gewenst moment verder uitbreiden tot een maximum van 40 kWh met stappen van 5 kWh. Houd er rekening mee dat je per stapel van 20 kWh een powermodule nodig hebt, dus in een situatie van 25 kwh of meer heb je altijd twee powermodules nodig.

Indien er sprake is van een stroomuitval, zal de omvormer dit direct opmerken en binnen 20 microseconde omschakelen naar de back-upfunctie. Indien dit gebeurt zal de apparatuur die hierop is aangesloten is doordraaien met de energie uit de batterij. Indien deze installatie ook een PV installatie heeft zal de energie die hieruit wordt gegenereerd ook worden gebruikt in de back up of word deze opgeslagen in de batterij.

Nee, je kunt het systeem alleen via wifi koppelen.

Het aanbevolen maximale PV-vermogen is 15.000 Wp voor de omvormer van 10 kW.

Nee, je kan de batterij niet aansluiten op meerdere woningen.

Met het eenfasige systeem kan je meerdere omvormers aan elkaar koppelen, maar met het driefasige systeem is dit “nog” niet mogelijk.

Vind ook de beste installatie specialist bij jou in de buurt.

Wilt u een installateur vinden bij u in de buurt?